Investering

Wat kost zo’n investering?

Momenteel is een investering nu tijdelijk voor een fotoshoot maar €275!
Hierbij zitten 5 digitale bestanden inbegrepen in kleur en zwart wit bewerkt.


Make-up en haarstyling is op aanvraag erbij te boeken. Dit is aan te raden om het plaatje en jouw verwenmomentje compleet te maken! De Make-up en Hair artist doet jouw make up en haar naar jouw wensen. Zo kunnen we samen de meest gave foto’s ooit van jou maken!
Een shoot is de beste investering die je kunt maken. De foto’s die je laat maken worden elke dag alleen maar meer waard. Die waarde zie je nu misschien nog niet gelijk, maar als de tijd verstrijkt of als je merkt hoeveel verandering een shoot met zich mee kan brengen, merk je dit des te meer!
Ik ben geen fotograaf van het klik en klaar. Die zijn er immers al genoeg! Ik sta voor kwaliteit, klantgerichtheid, inlevingsvermogen en een herinnering voor het leven te maken. Ik hou van een persoonlijke aanpak, om te kijken wie jij bent en wat jij wilt. Wat jouw struggles zijn, maar ook waar jij vooral blij mee bent! Aan mij om dan de mooiste foto’s van jou te maken die jij ooit gehad hebt.

 

Wat zit erbij inbegrepen?

Consultatie
We hebben een consultatie moment vooraf. Dit gaat meestal via de telefoon, maar je kunt er ook voor kiezen om langs te komen. We bespreken wat jouw wensen voor jouw shoot. Het moet namelijk wel een herinnering worden wat bij jou past! Jouw shoot staat vast als de aanbetaling betaald is!

Voorbereiding
Ik help je mee met de voorbereiding van de shoot. Wat kun je allemaal het beste meenemen? Nadat we jouw wensen besproken hebben, kan ik jou advies geven over wat je het beste mee kunt nemen om aan te trekken tijdens de shoot.

De shootdag
De dag is aangebroken dat jij of je kind gefotografeerd gaat worden. Dit kan best spannend zijn voor je! Aan mij de taak om te zorgen dat je jezelf op je gemak gaat voelen. Ik vertel precies wat je het beste kan doen en doe de poses voor. Ik sleep je helemaal door de shoot heen om de mooiste foto’s te maken!

Jouw foto’s en producten
We kunnen na jouw shoot gelijk de foto’s samen gaan bekijken en je maakt dan de keuze welke foto’s je wilt, of je kan ervoor kiezen ze per mail te ontvangen en dan je keuze te maken. Ook kan ik mooie afdrukken leveren, handgemaakte fotoboxen en foto albums. Deze worden met liefde gemaakt naar jouw wens.

Jouw gekozen foto’s zijn klaar
Je krijgt de foto’s via wetransfer opgestuurd. Wat zal jij blij zijn! Wil je meer foto’s? Laat het me dan even weten!

Liefde en aandacht
Natuurlijk steek ik enorm veel liefde in het maken van de foto’s. Aan mij de taak om van jou mega gave foto’s te maken. Wat ik belangrijk vind is dat jij jezelf op je gemak gaat voelen. Ik ben erg benieuwd na wie jij bent! Ik heb alle aandacht voor jou!

Lees bij het boeken ook even de algemene voorwaarden
De shoot staat vast wanneer de aanbetaling betaald is!
Het overige bedrag betaal je op de dag zelf. Wil je extra foto’s? Dit kun je later aangeven!

Indien er wijzigingen plaatsvinden, zal voor de reeds geboekte shoots het oude tarief gelden.