Koppel(boudoir)

Vier de liefde voor elkaar

Een shoot samen met je geliefde. De liefde voor elkaar vieren maar ook vooral koesteren. Hoe gaaf is het om foto’s samen met je partner te hebben en de liefde eraf zien spatten? Elk moment kun je weer terug kijken naar deze prachtige foto’s. Je voelt gelijk weer de liefde van dat moment.
Niet alleen de liefde voor elkaar, maar ook de liefde voor jezelf zal extra groeien. Je gaat jezelf en elkaar weer in een ander daglicht zien. Wat zijn jullie prachtig samen! Liefde is zo mooi! Moet je nagaan dat je deze foto’s na 20 jaar weer allemaal terug gaat kijken? Dan pas besef je hoe snel de tijd voorbij is gevlogen en hoeveel jullie waarschijnlijk weer verandert zijn.
Een perfect moment om jullie nu dus samen vast te leggen. Precies zoals jullie nu zijn. Precies goed hoe jullie zijn!

Vier de liefde voor elkaar en koester deze voor altijd


Dit soort foto’s zijn ook enorm gaaf om m├ęga groot in jullie slaapkamer te hangen. Elke keer als je weer wakker wordt, kun je gelijk genieten van jullie liefde die voor altijd vereeuwigd is.

Ik help jullie helemaal door deze shoot heen. Ik vertel precies wat jullie mogen doen. De liefde zal ervanaf spatten! Je hebt totaal geen ervaring nodig, het komt echt helemaal goed. Een ervaring samen om nooit meer te vergeten!