Veel gestelde Vragen

Waar vindt de shoot plaats?
De shoot vindt plaats in mijn studio in Haarsteeg. Ik heb daar de beschikking tot verschillende soorten belichting, achtergronden en accessoires. Bij de studio kun je gratis parkeren.

Wat kost een shoot?
Een shoot is te boeken vanaf €150. Make-up en Hairstyling zijn bij te boeken. De pakketten starten vanaf €500! Meer specifiekere informatie hierover is te vinden bij het kopje tarieven!

Wanneer betaal ik de shoot?
De opnamekosten betaal je bij het boeken van jouw shoot. Als dit betaalt is, staat jouw shoot vast! Jeej! De kosten erna, kun je eventueel na de shoot voldoen of je komt dit op een later tijdstip doen. Ik ga wel pas aan de slag met de foto’s en producten wanneer deze kosten betaald zijn!

Waarom is een shoot zo prijzig?
Ik ga voor een zeer persoonlijke, zorgvuldige afhandeling van een shoot van het begin tot het eind. Hoe dat er deels uitziet kun je vinden bij tarieven. Daarbij ga ik voor geweldige kwaliteit, een persoonlijke unieke beleving en kwaliteits producten! Het is een echte investering die je doet. De waarde zal steeds groter worden van jouw gekozen foto’s. Daarbij heb ik het nog niet eens gehad over hoe foto’s jouw leven kunnen veranderen!

Kan ik de shoot geheel naar wens invullen?
Er zijn veel dingen mogelijk. We bekijken tijdens de consultatie wat jouw wensen zijn en wat ik hierin kan aanbieden. Ik probeer zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen.

Hoe lang is de levertijd van de foto’s en producten?
Ik probeer binnen een week na betaling van de eventueel gekochte producten/bestanden ook daadwerkelijk jouw producten te bestellen. De levertijd hiervan is zo’n 3 weken. Als alles binnen is kun je jouw producten op komen halen en ontvang je daarbij ook jouw bestanden.

Kan ik ook alleen digitale bestanden ontvangen?
De prijs voor digitaal inclusief afdruk 13×18 met passe-partout is hetzelfde als alleen een digitaal bestand. Ik geloof in de kracht van afdrukken, je hebt iets tastbaars waar je elk moment naar kunt kijken.