Boudoir

Bij boudoir fotografie denk je vaak aan ordinaire plaatjes. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Sexy maar toch elegant is hoe ik dit het liefst vast leg. Onzekerheden hebben we bijna allemaal. Ik hou hierbij rekening tijdens het maken van de foto’s. Maatje meer of minder maakt helemaal niks uit. Je bent prachtig zoals je bent!

Ik snap dat het enorm spannend kan zijn om zo’n shoot van jezelf te laten maken. Je kunt wel duizend excuses bedenken waarom je geen foto’s van jezelf zou laten maken. Eenmaal we bezig zijn met foto’s maken zul je merken dat de spanning vrij snel verdwijnt. Vaak begin ik ook met foto’s met kleding aan, zodat je aan het fotograferen kunt wennen. Ik zal je op je mooist vastleggen, zodat je met trots op je foto’s terug kunt kijken.

Jezelf liefhebben is investeren in jezelf

Investeer in jezelf als bron van liefde en je zult een bron van liefde voor anderen zijn


Deze shoot is uitermate geschikt om je zelfvertrouwen een extra boost te geven. Je bent het waard om jezelf mooi en sexy te mogen voelen. Ik help je enorm graag door dit proces heen. Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt maken. De muur die jij om jezelf heen hebt gebouwd door de jaren heen, zal door een shoot als deze echt gaan afbrokkelen. Je hebt maar een lichaam, hou van dat prachtige lichaam wat goed voor jou zorgt.
Wij vrouwen zijn nou eenmaal enorm goed in het bekritiseren van onszelf. We hebben altijd wel iets op onszelf aan te merken. Maar wat als we nu eens de focus leggen op wat jij mooi vindt?

En hoe gaaf is het om misschien zelfs een foto mega groot boven je bed te hangen?
Elke dag wakker worden met een super goed gevoel als je jouw foto weer ziet hangen!

Ook voor koppels zijn dit soort shoots erg gaaf. Vier de liefde voor elkaar en blik elke keer weer terug op jullie mooie foto’s samen.

Ik begeleid jou volledig tijdens de shoot. Ik vertel precies wat je moet doen en doe het vaak zelf ook voor. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben met poseren.

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt maken. Een groter cadeau kun je jezelf niet geven!