Cake Smash

Cakesmash bij Djosam Fotografie

Boek je jouw cakesmash shoot bij Djosam Fotografie? Dan kun je keuze maken uit verschillende achtergronden. Bij sommige achtergronden kan geen versiering gebruikt te worden. Bij anderen kun je zelf de kleuren versiering kiezen. Dit zal bestaan uit waaiers en/of vlaggetjes.

De taart wordt normaal gesproken door mij besteld bij de bakker. Hierin kan je ook zelf je kleuren en wensen doorgeven. Wil je echt iets speciaals qua taart? Dat kan natuurlijk altijd. Hieraan zitten dan wel extra kosten verbonden. Hoeveel extra dat kost, weet ik pas als ik aan de bakker doorgegeven heb hoe de taart moet worden.

Wees zeker op tijd met het boeken van een cakesmash. Dit omdat het natuurlijk ook nog even duurt voordat de foto’s klaar zijn. Als je een uitnodiging wilt maken van de foto’s moet je hier wel rekening mee houden. Meestal wordt de cakesmash gedaan rond de 10,5 maand. Zo heb ik nog voldoende tijd de foto’s te bewerken en jullie eventueel kaartjes te bestellen. 

Voor kleding van deze shoot moet je zelf zorgen. Ik heb hier geen kleding voor liggen.

We beginnen met de cakesmash shoot zonder taart. Dit om het kindje eerst te laten wennen aan de omgeving en de flits. Daarna gaan we met de taart beginnen. Het kan zijn dat het kindje de taart spannend of vies vindt. Vaak lukt het dan toch om nog mooie foto’s te maken. Soms moeten ze even een handje geholpen worden of aan de taart laten wennen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een kindje echt de taart eng vindt. Daar kan ik dan helaas niks aan doen. Ik zal altijd mijn best doen om de beste foto’s te maken wat ik op dat moment kan maken.

Na de shoot kun je het kindje zo schoon mogelijk maken met babydoekjes. Ik beschik niet over een badje. Het is dus aan te raden geen goede kleding mee te nemen voor na de shoot, zodat als het kindje niet helemaal schoon wordt het niet heel erg is dat de kleding een beetje vies wordt.

Bij de cakesmash zit ook een kaartontwerp bij. Je kunt daarvoor uit 3 designs kiezen. Deze wordt op kleur aangepast aan de gekozen kleuren van versiering/taart. Dit ontwerpje kun je gebruiken als verjaardagskaart of  om voor jezelf te houden of op social media te gebruiken.

Fotoshoots met kinderen zijn altijd op eigen risico.

Het kan natuurlijk voorkomen dat kinderen iets anders in gedachten hebben dan mooi op de foto te gaan. Hier kan ik natuurlijk niks aan doen. Ik doe altijd mijn best de mooist mogelijke foto’s te maken.